Lloguer de contenidors

Lloguer de contenidors de runa amb servei de recollida i entrega.

Què és un contenidor de runa?

Un contenidor d’obra o de runa és el contenidor de qualsevol tipus de residus amb una capacitat de 5 metres cúbics. Aquests tipus de contenidors s’utilitzen per obres, reformes i sobretot dins dels pobles i ciutats. També pot haver-hi

S’ha de tenir en compte que la majoria de municipis, tenen una normativa especial que regula la colocacció d’aquests contenidors a la via pública, per això cal contractar a professionals.

llogar-containers-runa-obra
containers-lloguer-enderrocs-maquinaria-pesada

Llogar Contenidors de runa

A Containers Morales oferim el servei de lloguer amb la recollida i amb la posterior retirada de contenidors. Oferim el transport mitjançant camions autoritzats i el servei de llogar contenidors de diferents volums, segons la necessitat del client.

Contem amb un bantall molt ampli de contenidors de diferents mides i capacitats, segons convingui pel tipus d’obra, projecte o si són serveis per particulars, enderrocs o obres públiques. També tenim en compte el tipus de via on es farà si és un carrer de difícil accés, una avinguda, etc.

Serveis de contenidors d’obra

  • Recullida de runes
  • Transport de les runes
  • Lloguer de contenidors de runes
  • Entrega dels contenidors de runes de les obres
  • Recullida dels contenidors de runes de les obres
  • Gestió i reciclatge de les runes i residus de les obres
movimiento-terreno-obras-containers-morales

On oferim aquest servei?

El servei de lloguer i entrega i recollida de contenidors de runa o d’obra es fa: Palamós, Sant Antoni de Calonge, Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro, Castell d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell, etc.